Skip to main content

Nadal i Comelade obren la temporada de l'Auditori

  • Albert Vilardaga

Divendres comença la nova temporada l'Auditori Can Roig i Torres amb un concert de la cantautora Ivette Nadal i l’inclassificable músic multiinstrumentista Pascal Comelade que presentaran el disc Arquitectura primera, un experiment que inclou cançons noves i versions d’estrelles del rock com The Rolling Stones o PJ Harvei.

Al llarg dels propers mesos, l'Auditori acollirà música de tots els gèneres. Alguns dels noms més destacats són el de la cantant nord-americana, Tori Sparks, el pop colomencs de El Argonauta, la música clàssica, denominació d’origen de Can Roig i Torres, a càrrec de Daniel Claret i Álex Ramírez o el solista Daniel Ligorio obrirà la Setmana del Piano.

L’Escola de Música seguirà tenint una tasca educativa molt important, i se seguirà celebrant l'Stage Musical, les Soirées Musicals, i la posada en escena de la cantata Carmina Burana, interpretada per la Banda de Música, la Coral Tanit i els Cors de Can Roig i Torres. Per primera vegada també se celebrarà la Primera Setmana d’Interpretació, que es realitzarà en espais com el Teatre Sagarra, les biblioteques i altres ubicacions allunyades dels convencionalismes.