Skip to main content

La FE Grama es juga mitja lliga al camp de la UE Sants

  • Josep M. Roca

Duel clau en la classificació de la zona baixa de Tercera Divisióel que el disputarà aquest diumenge (12:15h) al camp de l’Energia de Barcelona, feu de la Unió Esportiva Sants.  La FE Grama es desplaçarà amb l’únic objectiu de puntuar per no perdre l’estela dels equips que el precedeixen en la taula classificatòria. Per als colomencs és una gran oportunitat per començar una dinàmica positiva que permeti l’equip sortir de la zona de descens.

El Sants (que va caure 3-1 al Nou Municipal) és un rival directe i l’averatge també és important. La victòria, que seria la primera a domicili, seria un gran pas en aquest sentit. De fet, la Grama ha empatat 7 cops fora de casa i n’ha perdut només 5. Els números fora del Nou municipal no són dolents i ens això s’agafa el tècnic Toni Romero que, malgrat que els resultats no han estat del tot bons, si ha donat un altre aire, més competitiu, a l’equip.

La jornada 24a del campionat té duels claus com l’Ascó-Pobla Mafumet que han empatat en jornada de dissabte (1-1) que allunya un punt més ambdós equips de la FEGrama i el Castelldefels-Figueres, en que els costencs lluitaran per sumar i perseguir l’Ascó allunyant-se del perill, ja que els seus dos rivals més directes juguen entre ells.

Avui dissabte, darrer entrenament i llistat de convocats.