Skip to main content

La FE Grama s'allunya a cinc punts de la salvació

  • Josep M. Roca

Nou pas enrere de la FE Grama que suma ja nou setmanes sense guanyar després de caure 1-0 al camp de la UE Sants, el que deixa els blaus a cinc punts de la salvació en la classificació.

Els homes de Toni Romero, desencertats en atacs i desafortunats en el joc, van encaixar el gol en un xut llunyà.

En la 25a jornada de lliga, les opcions del conjunt colomenc estan diluint-se amb la incapacitat dels seus jugadors de fer gols i, el que és més greu, de generar ocasions clares. En té molt poques i, lamentablement, els seus davanters no són capaços d’enviar-les a la xarxa contrària.

Per la Grama, la cosa es complica perquè el proper diumenge (11:45h) jugarà contra el líder L’Hospitalet que ha sumat 31 punts més (la Grama en té 18 i els riberencs 39) en la competició.

El proper divendres es tanca el mercat d’hivern i no és descartable que l’equip trobi algun reforç, ja que el capità Roberto Morales encara no es recupera del tot de la lesió que ja fa sis mesos que el té al dic sec. També podria venir algun reforç en l‘atac. En cas contrari, la Grama haurà de superar la situació amb l’actual plantilla. Tot un repte.

 

Foto: Andreu Fernández