Skip to main content

FUTBOL: Perd de nou la Grama, guanya el Singuerlin

  • Josep M. Roca

El bon joc de la FE Grama no ha pogut contrarestar els errors defensius de l’equip que han suposat els tres primers gols del líder Hospitalet que ha marcat en les tres primeres oportunitats que xutava sobre la porteria d’un Teixeira que  ha regalat l’0-1; no ha pogut fer res en la passada errònia de Rojas que ha deixat sol a un rival contra el seu porter i havalgut el 0-2, ni tampoc en la cavalcada tacant que ha suposat l’1-3 definitiu en treure ràpidament una falta els visitants mentre el mig de camp i la defensa locals badaven.

Molt de càstig per a una Grama que ha creat força ocasions, però només ha pogut marcar en transformar Rojas un penal ingenu comès per la defensa riberenca. L’1-2 ha donat esperances al descans, però la darrera errada ha tancat el partit i a partir d’aquí, al contracop, l’Hospitalet ha pogut marcar més gols.

El tècnic local, Toni Romero, deia a l’acabar el partit que “Els hem pressionat a dalt i els costava arribar; però dues jugades puntuals ens han condemnat. Em quedo amb el que hem fet i en què els jugadors no han baixar els braços”.

La ratxa negativa colomenca s’amplia una jornada més i són ja 10 partits sense guanyar i la salvació queda ja a 8 punts (7 més l’averatge amb l’Ascó) en la classificació.

 

MÉS FUTBOL:

El Singuerlin ha recuperat el camí de la victòria desprès de nou jornades i guanyant 2-1 el Premià sembla recuperar-se, tot i que continua flirtejant amb la zona de descens. S’ha disputat la jornada 20.

Els blanc i verds van superar els costencs mercès a dos gols de Xavier Sánchez, el segon en el temps afegit. La remuntada vindrà be a la feble moral colomenca.

Per la seva banda, la UDA Gramenet per pistonada i ha caigut a casa per 1-2 davant un rival directe en la lluita per l’ascens: el Ripollet. El conjunt vallenc s’ha avençat per 0-2, ja després del descans, però el gol de Pau Allue, en el descompte pels blaus no ha servit.

Tot i les  dues derrotes consecutives, l’equip manté opcions, ja que té un partit pendent a Les Franqueses i el separen només 4 punts del líder Berga –que també ha perdut els dos darrers partits- , 3 sobre el Parets , 2 sobre Sabadell B i 1 sobre el Ripollet  està empatat amb el Joanenc, que també té un partit menys, i el Vic Riuprimer. Molta lluita en aquest grup 4.