Skip to main content

Jornada de debat del PSC sobre temes d’igualtat i habitatge

  • Xavi Chica

La federació del PSC del Barcelonès Nord ha organitzat per aquest dissabte 9 de febrer una jornada de debat sobre els temes d’igualtat i habitatge al Pompeu Lab, al carrer Pompeu Fabra número 22 (10.30 hores). Aquesta serà la primera d’una sèrie de trobades municipalistes per intercanviar experiències sota l’acció política del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. La jornada portarà per títol Treballant per enfortir els nostres barris i ciutats.

En aquesta jornada participaran la Secretaria General de Vivienda, Helena Beunza; la diputada del PSOE portaveu de la Comissió d’Igualtat al Congrès dels Diputats, Ángeles Álvarez, la secretària de feminisme de la JSC-Barcelonès Nord, Andrea Gutiérrez; la primera Secretària del PSC de Santa Coloma i alcaldessa, Núria Parlon; el tinent d’alcaldessa d’Urbanisme de Santa Coloma, Jordi Mas i la tinent d’alcaldessa regidora d’Habitatge de Badalona, Teresa González. Es faran dues meses de debat, Parlem d'Igualtat i Per un Habitatge Digne

S’encarregaran de presentar l’acte i acomiadar-lo Filo Cañete, regidora de Sant Adrià de Besòs, i el tinent d’alcaldessa de Santa Coloma, Esteve Serrano.