Skip to main content

Indústries es juga avui ser o no ser amb el cuer Antequera

  • Josep M. Roca

 

Industries Santa Coloma jugarà aquesta nit (20:45h) al Pabellón Municipal Fenrando Argüelles, de la localitat malaguenya d’Antequera.

L’equip local és cuer amb 7 punts (una sola victòria i quatre empats), però fa sis jornades que no aconsegueix puntuar i ja és a quatre punts de la salvació. Per això l’encontre és crucial pels antequerans que necessiten puntuar (i si potser guanyar) per intentar sortit del pou.

Pels colomencs, el partit d'aquesta jornada 21 també es clau si volen aspirar a jugar els play-off. A manca de deu jornades per acabar la competició, els d’Óscar Redondo han de guanyar partits com aquest en que la suderioritat d’Indústries es clara i evident, malgrat que des de l’entitat es vengui l’UMA Antequera com un rivals difícil i complicat. Escalar en la classificació és primordial.

Guanyar per mantenir opcions és el que tenen en ment ambdós equips, per motius ben diferents.

El tècnic ha convocat els   11 jugadores disponibles del primer equip  en una llista de convocats que no té cap jugador  del filial. Són: Cristian Feixas como porters, Mario, Ximbinha, Maico, Pol, Albert Cardona, David, Corso, Verdejo i Uri Santos.

 

Fotos: FS Garcia