Skip to main content

Indústries i el futbol sala tornen gratis dissabte a Badalona

  • Josep M. Roca

La LNFS se’n va a Badalona i Esports 3 en serà testimoni en directe de l’Indústrias – Osasuna Magna de la 22 jornada de lliga.

El Pavelló Olímpic de la ciutat veïna tornarà ser escenari de la màxima competició de futbol sala espanyol. Al juny de 1999, l’aleshores Industrias García es va veure obligat a jugar els partits de la final de la Lliga, la única vegada que ho ha fet, a les instal·lacions veïnes. Per raons de seguretat van dir.

L’equip, que estava entrenat per Tachinha, va perdre els dos partits que va jugar contra el Caja Segovia de Venancio López. Els castellans van endur-se així el títol de campions sense que calgués tornar a terres castellanes, on ja havien guanyat el primer partit.

Ara és diferent. L’exili badaloní serà llarg i el motiu són les obres de  reconstrucció del Poliesportiu Nou que estan en fase de licitació pública. Indústries haurà de jugar en aquest nou escenari, al menys fins a l’inici de la temporada 2020-2021. Si el temps previst es compleix.

Aquest dissabte, 18 hores, l’equip colomenc rebrà l’Osasuna Magna de Pamplona, en una nova oportunitat per convèncer els seus aficionats de què paga la pena fer el desplaçament. Aquells que vulguin assistir el partit poden fer-ho amb mitjans públics, el metro (parada Gorg, línia blava) i bus (B-30)  o be ambdós combinats. També es pot fer a peu (la caminada des de la plaça de la Vila és de mitja hora, a través del turó dels Caritg)

El capità de l’equip colomenc, David Álvarez, explica que "sabem que el play-off està difícil però ho intentarem fins al final i sabem que no podem deixar escapar punts si volem arribar a les darreres jornades amb opcions".

L’equip està 9 punts per sota de la vuitena plaça i no pot deixar escapar més punts a casa, tot i que el riva és la revelació de la temporada.

 

Entrades gratuïtes a la porta de l’Olímpic

 

Per a aquest partit, el club ha decidit que l’entrada sigui gratuïta, tot i que per passar al recinte caldrà recollir el mateix dia del partit les invitacions que estaran a les taquilles del Pavelló. La intenció de la junta és que les grades presenten en aquesta estrena una bona entrada.