Skip to main content

Enèsima oportunitat de la FE Grama de reenganxar-se

  • Josep M. Roca

El FC Vilafanca serà el rival de la FE Grama en la 28 jornada de Lliga. L’equip vilafranquí, un dels que opta a jugar els play off ha sumat únicament dos punts en les últimes cinc jornades i això ha fet que es despengi de la zona de privilegi.

Per la seva banda, els homes de Toni Romero, necessiten puntuar 8i molt especialment de 3 en3) si volen recuperar els vuit punts de desavantatge respecte la zona de salvació. L’equip colomenc fa dotze jornades que no guanya, amb només dos empats, i això ha deixat molt malmeses les opcions dels blaus.

Revertir la situació no serà fàcil, especialment si el tècnic no troba la manera de que la plantilla funcioni. La setmana passada, a Sant Feliu, el conjunt va semblar donar un pas enrere. L’alineació canvia d’un partit a l’altre i no es té un patró de joc, condicions claus per a que la FE Grama comenci a funcionar i tingui alguna oportunitat.

Aquest dissabte hi ha dos partits avançats, amb l’Ascó - Santfeliuenc com a destacat, ja que els tarragonins, que juguen el seu sisè partit seguit a casa, marquen la salvació en la taula classificatòria.