Skip to main content

3.000 persones en el debut d’Indústries a Badalona

  • Josep M. Roca

Badalona.- Quasi vint anys sense guanyar a Badalona no van enfosquir un debut inesperat i prometedor d’Indústries Santa Coloma a l’Olímpic de Badalona. L’equip va empatar contra l’Osasuna, la revelació de la competició, tercer de la classificació després de 22 jornades de Lliga.

En el terreny de joc, que els colomencs trepitjaven per primer cop, ja que no disposen d’horari d’entrenament cap dia, tot va anar molt igualat. Es podria dir que qualsevol resultat hagués estat just. La superioritat dels navarresos era palesa, però els colomencs van tenir prou ocasions com per sentenciar un partit en el que sempre van anar per davant i que, en l’últim segon Ximbinha hagués pogut decantar a favor dels locals en un xut llunya que se’n va anar escorat per la dreta de la porteria, que no tenia porter.

Bon joc, especialment a la segona part i una bona tarja de presentació per als afeccionats que van ser els grans protagonistes en positiu per la massiva presència i en negatiu per les moltes dificultats que van tenir.

Només es va habilitar la porta d’entrada, la 4, absolutament insuficient, el que va provocar cues que van fer que molts d’ells entressin amb el partit començat. L’entrada, era a mateixa per a tothom. VIPS i premsa van haver de fer també la cua corresponent. Un únic servei de bar obert per donar cobertura a tanta gent al descans, sortides amb cadenat  contravenint les normes de seguretat, i tre quartes part del pavelló absolutament buides quan la gent no hi cabia. De fet, totes les entrades gratuïtes previstes es van esgotar.

Aspectes a millorar sense dubte, especialment pel cost que suposa, ja que a més del diners del lloguer, l’Ajuntament va haver de fer treballar diferents empleats per col·locar (i després treure) porteries, xarxes i altre mobiliari necessari per jugar a futbol sala. Fins i tot les línies del camp de futbol sala.

Amb tot, una gran festa del futbol sala que es vol repetir en els quatres partits que queden per jugar a l’Olímpic contra Inter Movistar (jornada 24,  del 9 de març); FC Barcelona (jornada 26, del 23 de març); Levante FS (jornada 28, del 6 d’abril); i Jaén (jornada 30 y última, del 27 d’abril) que tancarà la competició. Els horaris no se saben ja que depèn de les possibles retransmissions televisives i dels horaris de la Penya en la Lliga ACB.

 

Fotos: Josep Maria Roca