Skip to main content

El cap de llista d’ERC Gramenet visita Junqueras a Lledoners

  • Xavi Chica

El colomenc Sam Núñez, cap de llista d’Esquerra Republicana per a les properes eleccions municipals a Santa Coloma, va visitar el passat 28 de desembre Oriol Junqueras i Raül Romeva a la presó de Lledoners juntament amb diversos alcaldes catalans. “Estan molt animats, forts i plens d’energia. Fa mesos que preparen el judici i ara l’afronten com a una oportunitat per explicar-se i defensar-se”, comenta Sam Núñez.

El líder dels republicans colomencs afegeix, però, que “estan convençuts que seran condemnats a molts anys de presó i afronten la situació amb molta dignitat. Creuen que no podran anar al Tribunal de Drets Humans abans de 5 anys”. Un panorama que no els impedeix pensar en què ERC ha de continuar esforçant-se per fer un bon paper en les municipals. “No és igual afrontar el judici guanyant a Barcelona, Sabadell, Rubí o Terrassa, que no fer-ho. També és molt important pel partit aconseguir entrar a l’Ajuntament de Santa Coloma, seria una petita victòria d’una partida que encara s’està jugant”.

D’altra banda, el proper 8 de febrer al Museu Torre Balldovina es farà la presentació de Sam Núñez com a cap de llista d’Esquerra Republicana de Santa Coloma en un acte que comptarà amb la presència del diputat colomenc Gabriel Rufián. El partit republicà també té previst instal·lar, durant els dissabtes dels mesos de febrer, març i abril, carpes informatives en diferents punts de la ciutat per donar a conèixer el seu programa electoral.  Esquerra aspira a aconseguir, almenys, un regidor que li obre les portes al plenari.