Skip to main content

Derrota clara d’una Grama que es queda sense arguments

  • Josep M. Roca

Enviat Especial a Sant Feliu de Llobregat

 

Errors tècnics, tàctics, d’aptitud i d’actitud, sumats al poc encert i la poca fortuna es conjuguen per avaluar els partits de la FE Grama. Si enfront, el rival es mostra superior i més motivat, la conclusió només pot ser una: la derrota.

Aquest és el resum del partit que la FE Grama va perdre a Sant Feliu. Els locals, més en forma, només van haver d’esperar el seu moment per aconseguir els gols que els donessin la victòria.

L’atac colomencs, fluix i escassament encertat, creava alguna sensació de perill, però mai culminava amb un remat que fes por al porter contrari. Tampoc ho feien els locals en la primera part; però en la segona la cosa va canviar a mida que els minuts anaven passant. L’empat val poc als homes de Toni Romero i obrir línies sol convertir-se en donar espais al contrari i, efectivament, va ser al contracop quan el Santfeliuenc es va mostrar més fort. Una defensa amb canvis després del desastre contra l’Hospitalet (Juan Carlos per Cazorla i Duarte per Canelada) tampoc es va mostra efectiva.

Dos recuperacions en defensa llançades per la mitja local cap al lateral dret va agafar desco9l·locada la defensa blava i van suposar els dos goles visitants que feien justícia el que estava succeint sobre el terreny de joc. Per cert amb una gespa artificial vella i una il·luminació molt insuficient, que tampoc ajudaven els colomencs.

Nova oportunitat perduda en aquesta jornada 27 que manté els colomencs a 8 punts de la salvació (7 més l’average) quer marca l’Ascó, ja només el Sants (en ratxa amb 3 victòries seguides) ha guanyat i els dos cuers Martinenc i Santboià han empatat  (0-0 al Guinardó).

La classificació després de 27 jornades compromet molt el futur de la FE Grama que, tercera per la cua, té el Castelldefels a 6 punts (més l’averatge particular) en la quarta plaça de descens que ascensos no compensats podria salvar el seu ocupant un cop acabada la competició.

El proper partit serà diumenge 11:45 h. al Nou Municipal contra el Vilafranca, un equip que lluita per estar als play off al final de la temporada regular.