Skip to main content

Quatre contenidors han estat cremats al carrer Sant Carles

  • Xavi Chica

Quatre contenidors han estat cremats a primera hora d’aquest matí, cap a les 05:45 hores, al carrer Sant Carles de Santa Coloma, a escassos metres de la cruïlla amb Francesc Moragas. Tot fa indicar que l’incendi ha estat un cop més provocat per un individu o individus que podrien ser reincidents. Els cossos policials ja ho estan investigant.

L’ensurt ha estat gros perquè les flames han superat els cinc metres d’altura afectant la façana de l’edifici del costat, que ha quedat molt ennegrida pel foc. Aquest matí els veïns tramitaven la documentació necessària perquè l’asseguradora avaluï els danys. També ha quedat malmès el rètol de l’establiment Electricitat Industrial Toar i el fullatge d’alguns arbres.

El foc ha calcinat completament quatre contenidors i ha fet malbé un cinquè. Les deixalles han estat ràpidament retirades a les poques hores que es produís el foc i s’ha procedit a la neteja de la  zona.

Un foc de característiques similars en uns altres contenidors de deixalles va provocar recentment un altre ensurt a pocs metres del restaurant La Canyella, al carrer Vistalegre. Malgrat que en les darreres setmanes s’han produït detencions de presumptes piròmans, la crema de contenidors no s’ha aturat. Els responsables d’aquests fets vandàlics, un cop siguin identificats, hauran de fer front a elevades multes que poden superar els 3.000 euros i fins i tot haver d’afrontar penes de presó.

Fotografia: Maria Batalla.