Santa Coloma
 

L’Ajuntament canvia altres carrers de sentit sense avisar

  • Josep M. Roca

Aquest matí, s’ha començat a canviar el sentit dels trams dels carrers de Milà i Fontanals i Cultura per tal que la circulació, a partir d’ara, sigui en sentit riu. Molts conductors s’han trobat amb el pas  barrat en fer les maniobres habituals de cada matí, ja que el consistori només ha avisat d’aquest canvis a través de les seves pròpies xarxes socials.

En època de vacances i sense el full informatiu, s’han trobat a faltar indicacions prèvies (al menys el dia abans) per avisar els afectats.

A més, s’ha canviat el sentit a alguns trams d’altres carrers i en aquest cas no s’ha fet avís de cap tipus. Com a mínim han canviat el sentit que queda com s’indica:

El carrer Balldovina de Sant Silvestre a Camprodon.

El carrer de Sant Silvestre de Balldovina a Pare Benet.

El carrer de Pare Benet de Milà i Fontanals a Sant Silvestre.

El carrer de Nostra Senyora de Montserrat de Milà i Fontanals a Sant Silvestre.

La sorpresa ha estat ta gran que molts vehicles escara estan aturats en el sentit contrari de la marxa i molts altres han fet cas omís dels senyals de trànsit, perfectament visibles, i han seguit la ruta de sempre obligant-se a recular o apartar-se si trobaven circulació de cara.

S’espera que mica en mica, els conductors de vehicles acabin fent cas de la nova senyalització que, com es pot veure perfectament per la reacció mostrada a les xarxes socials, agrada a ben pocs.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.