Benvinguda als nous usuaris dels tres horts urbans de la ciutat

  • Xavi Chica

Aquesta setmana ha tingut lloc el sorteig de les parcel·les dels tres horts urbans del programa municipal impulsat per l'Ajuntament i que està adreçat especialment a persones jubilades o bé en situació d'atur, o bé entitats socials. En un acte a l'espai recentment estrenat de l'Aula de Medi Ambient Isabel Muñoz, al parc de Can Zam, el regidor de Medi Ambient, Álvaro Rodilla, va donar la benvinguda als nous usuaris d’aquest programa municipal que enguany presenta una novetat destacable: les escoles colomenques podran assistir a xerrades sobre ecologia i agricultura als mateixos horts per conèixer in situ el treball que s'hi fa. 

Des de 2014, aquest projecte sorgit de l'àrea de Medi Ambient vol tornar a dotar la ciutat de camps de conreu i convertir els veïns en pagesos que cultivin les seves pròpies verdures de forma ecològica.

Per a propers sorteigs les persones o entitats que vulguin optar a tenir una parcel·la d'un hort urbà han de presentar una instància a l'Ajuntament com a pas previ

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.