Santa Coloma
 

Gala solidària contra l'ELA impulsada per l'AV Can Calvet

  • Xavi Chica

L'associació de veïns de Can Calvet organitza el proper dissabte 1 de juny una gala benèfica al Teatre Sagarra (18 hores), i els fons que s'hi recaptin aniran destinats a la Fundació Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

L'entrada a la gala només costa 2,50 euros i es pot comprar al local de l'associació, al carrer Aragó 25, i en diversos establiments de la ciutat com ara Nanos, Lola Ruiz, Lucía del mercat de Singuerlín o la perruqueria Mar Zamora.

A la gala actuaran, entre d'altres, Kiko Osuna i Joaquín Teruel, i hi haurà exhibicions de zumba, ball en línia, zumba kids, ball de saló, ballet i ball contemporani, entre altres sorpreses. 

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu de l’ELA.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.