Dues noves places van prenent forma al barri de Riu Nord

  • Xavi Chica

Una nova plaça de poc més de 400 metres quadrats ja s’ha obert al barri de Riu Nord en la confluència dels carrers Maria de Déu dels Àngels i Baró. La plaça consta d’una petita zona ajardinada, arbres, mobiliari urbà (diversos bancs, papereres i una font) i també d’un joc infantil inclusiu. La plaça es va obrir al públic el passat dia 18 de juny.

Un altre punt del barri, en aquest cas la Plaça d’en Baró i el jardí José Berruezo, es troba en fase d’obres, que duraran 17 setmanes amb un pressupost final de 266.683,24 euros, reforma executada per l’empresa Hercal Diggers. Allà es farà una plaça més permeable, més oberta al barri i amb aportacions diverses, entre elles les de l’alumnat de l’escola Torre Balldovina.

Representants de l’associacio de veïns del barri de Riu Nord també demanen que la reforma del Passeig Salzereda que ja està en marxa englobi també el tram que va des dels jutjats fins a l’avinguda de la Pallaresa, petició que el govern municipal va acabar incloent al projecte. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.