Santa Coloma
 

Milà i Fontanals i Cultura canvien de sentit aquest dissabte

  • Xavi Chica

La matinada del divendres 23 d’agost al dissabte 24 d’agost es farà efectiu el canvi de sentit als carrers Milà i Fontanals i Cultura, que des de llavors seran de sentit únic cap al riu. El canvi en el sentit de la marxa es produirà un cop finalitzades les obres a Milà i Fontanals.

Aquesta mesura que ha pres l’Ajuntament és la primera d’un seguit d’accions amb què es vol reordenar el trànsit de la ciutat i pacificar determinats punts del municipi. Són mesures pensades amb la finalitat de reduir la contaminació atmosfèrica i acústica, que és un dels grans reptes que té per endavant tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

D’aquesta forma, es farà una diferenciació entre els vials principals i els vials de la xarxa veïnal. Els primers vials han de servir de pas al trànsit que travessi la ciutat per anar a Badalona, a Montcada i Reixac o a Sant Adrià. Els altres vials són els carrers que quedaran a l’interior dels vials principals, i que es faran servir per a la circulació de veïns i comerciants i que en el futur tindran, molts d’ells, limitacions màximes de velocitat a 20 quilòmetres per hora.

D’altra banda, fins al proper dissabte 24 d’agost ha quedat afectada la zona d’aparcament al tram del Passeig Salzereda des del número 2 fins al número 13 per unes obres que ha d’executar la companyia Red Eléctrica. En conseqüència la zona quedarà tallada al trànsit i al transport públic, amb accés només als pàrquings.

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.