Santa Coloma
 

ActivaMent farà tres converses sobre salut mental properament

  • Xavi Chica

La delegació colomenca d’ActivaMent Catalunya impulsa un nou projecte de lluita contra l’estigma en salut mental orientat als professionals de la comunicació. El nou projecte s’anomena Esmorzars, converses amb periodistes i es farà a la nostra ciutat els dies 6 i 20 de maig i el 3 de juny, de 10h a 11.30h, al Centre Cívic Fondo. 

L’equip colomenc d’activistes en salut mental explicaran com se senten envers la imatge que els mitjans de comunicació projecten en relació a les persones que tenen un trastorn mental, i es faran debats i reflexions grupals entre els participants i l’equip formador i activista. La part innovadora és que serà tot conduït per persones amb experiència en primera persona en salut mental.

ActivaMent és una entitat que vetlla pels drets de les persones amb discapacitat psicosocial (persones amb trastorns mentals) per sensibilitzar i lluitar contra l’estigma en salut mental, per afavorir l’empoderament i la recuperació i millorar la seva qualitat de vida.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.