Santa Coloma
 

Es farà una festa pel Dia Mundial del Refugiat al Besòs

  • Xavi Chica

El parc fluvial del riu Besòs, sota el pont de Can Peixauet, serà el 16 de juny l’escenari de la Festa del Dia Mundial de les Persones Refugiades, una jornada que organitzen els ajuntaments de Santa Coloma i de Barcelona en què es vol promoure l’acollida de persones que fugen dels seus països en guerra i que es troben desemparades sense un destí final.

En aquesta jornada s’han implicat un bon nombre d’entitats que treballen amb persones refugiades i que reivindiquen que les societats més opulentes mostrin més solidaritat i no posin traves als processos d’acollida.

La festa durarà tot el dia, des de les 11h del matí fins a les 20h del vespre. Algunes de les activitats que s’hi faran seran el joc dels filtres, per reflexionar de forma divertida al voltant dels prejudicis que dificulten la convivència; un concurs de fotografia titulat “La meva ciutat d’acollida”, organitzat per Provivienda; percussions africanes; sessions de dibuix de còmics, un joc participatiu per demostrar com és el viatge d’una persona refugiada; poemes sobre els morts de la Mediterrània, tallers d’escriptura àrab i concerts de música marroquina i de soul, entre d’altres propostes lúdiques. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.