La Mostra d’Arts Escèniques exhibeix el talent de 800 alumnes

  • Elsa Boloix

Més de 800 alumnes d’escoles i instituts colomencs participen del 20 al 24 de maig al Teatre Sagarra per representar la culminació dels diferents treballs artístics que han realitzat durant el curs, com per exemple obres de teatre, malabars, música i dansa, en una nova edició de la Mostra d’Arts Escèniques de la ciutat. Es tracta d’un dels esdeveniments més multitudinaris que cada any acull el teatre de la ciutat, una iniciativa que té com a objectiu incentivar les activitats artístiques de l’alumnat i de la comunitat educativa.

Una cita molt destacada d’aquesta Mostra està sent també la Trobada de Corals d’escoles de primària de Santa Coloma com a fruit del seu treball col·laboratiu amb l’Escola de Música. Prop de 500 alumnes de dotze escoles colomenques (Antoni Gaudí, Ausiàs March, Banús, Fray Luis de León, Ferran de Sagarra, Jaume Salvatella, Lluís Millet, Mercè Rodoreda, Roselló Pòrcel, Tanit, Torre Balldovina i Wagner) van participar-hi.

La Mostra d’Arts Escèniques s’emmarca dins del Pla Educatiu de l’Entorn impulsat per l’Ajuntament de Santa Coloma que promou la cohesió i l’èxit de l’alumnat amb les diferents produccions artístiques creades pels centres docents, sota la formació del professorat, la producció i la direcció d’escena de les obres de teatre a càrrec del Centre d’Arts Escèniques l’Excèntrica. La Mostra és una eina pedagògica i integradora, per potenciar la creativitat, les emocions i l’art entre els nens i nenes colomencs

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.