Santa Coloma
 

La Guerra del Francès serà l’altra gran cita cultural del setembre

  • Xavi Chica

Els carrers de Santa Coloma tornaran a reviure la batalla que es va lliurar al nostre municipi l’any 1808 i que va suposar l’expulsió de les tropes de l’exèrcit de Napoleó Bonaparte gràcies a les accions militars comandades pel general Milans del Bosch. Una vegada més, la colla de Trabucaires de Santa Coloma seran els encarregats de recrear aquesta batalla per dotzena vegada, el pròxim 28 de setembre, que començarà a partir de les 6 de la tarda, a la plaça Olimpo, en el seu tradicional punt de trobada, davant de la parròquia de Sant Josep Oriol, i seguirà pel carrer Major, la plaça Manent, el carrer Sant Carles, fins a acabar a la plaça de la Vila en el seu clàssic recorregut.

Els trabucaires colomencs, que lògicament també van estar presents en diferents moments de la propera Festa Major, esperen que una vegada més l’esdeveniment de la Guerra del Francès tingui la bona acollida que té any rere any. I és que es tracta d’un dels actes que ja formen part de l’imaginari cultural de Santa Coloma.                        

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.