Motosierras fa un concert especial pel seu 30è aniversari

  • Elsa Boloix

La emblemàtica banda de Rock and Roll Motosierras celebrarà aquest dissabte 25 de maig un concert especial al Mas Fonollar pels seus 30 anys als escenaris. La festa començarà a migdia amb diferents DJs i les millors cançons i versions del grup durant tot el dia per tal d'homenatjar la banda.

Amb influències dels ritmes dels més clàssics com Elvis, Beatles o Rolling Stones, Motosierras porta un llarg bagatge als escenaris on ha actuat amb estrelles internacionals del rock com Groovy Ghoulies o Dictators. Des de la seva creació al 1989 fins ara, la banda, formada per tres membres: J.Morton, a guitarra i veu, Sr. Sierra, al baix i als cors, i Tony Metal a la bateria.

Motosierras, considerat com el grup colomenc més longeu de la ciutat, ha fet més de 12 gravacions en diferents formats tals com Pesadillas Animadas (1991), Trash Tracks (1993), Rock and Roll Planet (1999), Nene de Barna (2010) o el recent disc, encara sense editar, dedicat als seus 30 anys de música. D'altra banda, un dels esdeveniments que caracteritzen el grup, es el concert anual amb versions exclusivament de Los Ramones, una gran festa per tots els amants del mític conjunt americà.

Així doncs, el grup convida aquest dissabte a tot aquell qui vulgui gaudir d’un dia de música en directe, bon ambient i rock and roll per celebrar el seu 30è aniversari.

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.