Skip to main content

La Feria d’Abril s’inaugura demà al Parc del Fòrum

  • Dani Mormuz

La Feria d’Abril de Catalunya comença demà, divendres 26 d’abril, a les 21h, la seva 51a edició, al Parc del Fòrum. La inauguració es portarà a terme a través de la tradicional encesa del pòrtic per part de les autoritats,un moment molt esperat pels assistents.

Aquest any, la Fira comptarà amb 52 casetes i 125 atraccions i llocs de restauració. Com sempre, l’entrada a les casetes serà lliure i gratuïta, i els visitants podran gaudir d’actuacions artístiques i espectacles típics.

Aquest any, hi ha més entitats participants, i aquells que ho desitgin poden tenir una caseta més petita, per facilitar la mobilitat en el recinte. Des de Santa Coloma, l’entitat Nostra Senyora del Rocío Santa Coloma de Gramenet estarà present a la fira. 

La Fira durarà fins al 5 de maig, i els horaris varien segons el dia. Els divendres es podrà anar des de les 18h fins les 3:30h, igual que el dissabte, però durant el cap de setmana també es pot visitar pel matí des de les 10h. A més, els diumenges està obert fins les 00h. L’horari entre setmana serà de 18h a 00h, a excepció del dimarts 30 que serà fins les 3:30h perquè l’1 de maig és festiu i l’horari serà com un diumenge.

En aquesta edició, també s’incorpora una zona village amb expositors de marques alimentàries i begudes, per a enriquir l’oferta gastronòmica i comercial. També hi haurà un espai per a promocionar la rumba catalana, ja que l’organització treballa aquest any per impulsar el seu reconeixement com a Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

A més, el fet que hi hagi eleccions catalanes el dia 12 de maig també marcarà la presència habitual dels partits i els polítics a les casetes.

Respecte el transport, l'organització recomana utilitzar el transport públic per arribar-hi. Tens diverses opcions per fer-ho:

Metro: Pots agafar la línia 4 (el Maresme-Fòrum) i baixar a l'estació corresponent.

Bus: Les línies 7, 136, H16, B20, B23, V29, V33 i V31 et porten a prop de la fira. També pots utilitzar els busos nocturns N6 i N7.

Tramvia: Si prefereixes el tramvia, el Tram T4 és una altra opció vàlida. A més, si necessites un taxi o vols utilitzar una bicicleta del servei de Bicing, hi ha parades de taxis i estacions de bicing disponibles per facilitar el teu desplaçament.

Si optes per arribar amb vehicle propi, també tens opcions d'aparcament a B:SM Fòrum, B:SM Garcia Faria i B:SM Glòries. Amb tantes opcions disponibles, arribar a la Feria d'Abri serà senzill i còmode per a tots.