Skip to main content

El conseller Bargalló visita dos centres educatius colomencs

  • Xavi Chica

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, està visitant aquest matí de divendres Santa Coloma de Gramenet. El conseller ja ha passat per l’Ajuntament i en breu estarà present a dos centres educatius de la ciutat, concretament l’escola Lluís Millet i l’institut Terra Roja. Allà té previst dinar. 

El conseller, que ha estat rebut per l’alcaldessa Núria Parlon i per diversos regidors del govern municipal, així com per la directora dels Serveis Territorials d’Educació a les comarques de Barcelona, ha aprofitat també l’avinentesa per signar, fa escassos minuts, el Llibre d’Honor de la ciutat (fotografia). 

A les 11:45h el conseller es traslladarà a l’Escola Lluís Millet, on conjuntament amb el director del centre, Juanjo Coca, farà un recorregut per les instal·lacions de l’escola i mantindrà una trobada amb l’equip directiu.

A les 13:30h el titular d’Educació visitarà l’institut Terra Roja juntament amb la directora del centre, Mercè López. Tot seguit Bargalló farà un recorregut per algunes de les aules de l’institut i es reunirà amb els membres de l’equip directiu.