Skip to main content

Actualitat

Dos detinguts per robatori a la Rambla Sant Sebastià

  • Carlos Alcivar

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dues persones, una de 19 anys i l'altre menor d'edat, per presumptes autors d'un robatori amb força en una botiga d'una companyia de telefonia mòbil. El robatori va succeir a la Rambla Sant Sebastià, prop de les 2:50 h de la matinada del 18 de setembre. Els detinguts havien sostret sis telèfons mòbils i una tauleta, aconseguint desaparèixer de l'escena abans que els Mossos d'Esquadra arribessin a l'establiment.

L'alarma de la botiga va saltar en el moment del robatori, enviant un avís que van rebre els Mossos d'Esquadra. Els detinguts havien forçat la persiana de la porta per remenar l'interior de l'establiment i fer-se amb els aparells electrònics.

Una agent de paisà va localitzar als presumptes lladres al pont del Potosí, caminant en direcció a Barcelona. En detectar la presència dels agents, els nois van intentar fugir. Poc temps després, els presumptes autors del robatori van ser detinguts, un al passeig Salzereda, i l'altre al parc de Can Peixauet.

Un cop detinguts, els Mossos van recuperar dues bosses amb els sis mòbils i la tauleta en el seu interior.