Skip to main content

Actualitat

L'assessorament empresarial a dones s'amplia a dos dies

  • Dani Mormuz

L'assessorament empresarial adreçat a les dones que ofereix Grameimpuls s'ha ampliat a dos dies per setmana. Des del 27 de febrer, el servei d'atenció és els dimarts i els dimecres de 9h a 14h. L'objectiu del servei és oferir atenció i assessorament per a dones emprenedores del territori al coworking de La CIBA.

En aquest servei, també es duu a terme l'estudi de les sol·licituds i les entrevistes d'accés al coworking per part de l'equip tècnic format per personal de La CIBA i de Grameimpuls. Qualsevol dona que vulgui concertat l'entrevista d'accés o l'assessorament, ha de demanar cita prèvia per telèfon al 934 665 224, o enviar un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Des de l'estiu passat, s'han gestionat de forma conjunta prop de 40 sol·licituds d'incorporació al coworking de les quals el 80% han estat acceptades. El coworking manté la seva gratuïtat, acollint projectes que treballen en l'àmbit de la igualtat de gènere i/o la innovació social. 

 

Fotografia: Grameimpuls