Skip to main content

Actualitat

El Cafecito, el nou espai per a dones a Integramenet

  • Marina Tovar

 

La Fundació Integramenet ha estrenat un nou espai obert a totes les dones del territori. Sota el nom d'"El Cafecito" es tracta d'una proposta d'oci, en col·laboració amb el Punt Òmnia de Santa Coloma, que complementa les activitats de la Fundació adreçades únicament a dones. 

Cada dimecres de 16h a 17h, les dones podran accedir a aquest espai, de forma gratuïta i sense inscripció prèvia - i reunir-se per tal de compartir experiències, emocions i parlar entre elles. Un espai segur on socialitzar, fer un intercanvi comunitari i passar una bona estona. 

Ja fa tres setmanes que Intergramenet va posar aquesta iniciativa en marxa, amb molt bona rebuda per part de la comunitat. Tot i que els grups són reduïts, d'entre 5 i 10 persones, "mostren molt d'interès i estan molt agraïdes", explica Laia Cuadro, la responsable de El Cafecito. 

Incrementar el sentiment de comunitat

Laia Cuadro, del Servei d'Acollida d'Integramenet, explica que aquests espais ofereixen "un sentiment de comunitat", una proposta que lluita contra l'individualisme. Recalca també que "les dones han estat sempre més cohibides" i que "cal unir les nostres veus des d'una perspectiva interseccional".