Skip to main content

Economia

Últims treballs per acabar el bloc de lloguer assequible

  • Marina Tovar

L'augment d'habitatge públic a Santa Coloma, anunciat el passat estiu, avança a bon ritme. El bloc de pisos projectat per INCASOL a la plaça Alfonso Comín ja està en les darreres fases de treball. El projecte emmarcat dins l'àmbit d'actuació de l'Eix Bruc i en sòl cedit per l'Ajuntament, aportarà 38 habitatges en règim de lloguer, dels quals hi ha un percentatge reservat per a joves. 

Durant la primavera, s'incorporaran 16 pisos més a l'habitatge públic de la ciutat, un cop acabades les obres de construcció del nou edifici en el Complex les Oliveres. Aquest projecte consisteix en la rehabilitació d'un edifici municipal de tres plantes, en desús, amb serveis comuns compartits com bugaderia, trasters, espais d'estada o sales d'ús. Amb la recuperació d'aquest edifici es facilitarà l'accés a l'habitatge al col·lectiu de joves de la ciutat. 

En total, abans de l'estiu Santa Coloma sumarà 54 pisos nous de lloguer assequible. Per poder participar en els processos d'adjudicació d'aquests habitatges - quan es posin en marxa - les persones interessades s'han d'inscriure prèviament en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya.