Skip to main content

Esports

Ilias Fifa torna a ser campió d'Espanya absolut de 10km

• Xavi López

El passat dissabte 2 de març, l'atleta colomenc Ilias Fifa es va coronar com a campió d'Espanya absolut en la prova dels 10.000 metres. La competició va tenir lloc a l'Estadi Municipal La Bóbila, situat a la localitat barcelonina de Gavà.

Fifa, que ja s'havia proclamat campió l'any anterior a Burjassot, va demostrar un cop més la seva superioritat en aquesta disciplina . Amb una marca de 27:53.26, el corredor es va imposar als seus rivals i va revalidar el títol.

La competició masculina va ser marcada per l'actuació del colomenc, que es va quedar a tan sols 3 segons de la mínima europea establerta per la Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) per accedir als Jocs Olímpics de París.

Després del camionat, Fifa va expressar la seva satisfacció. Estic molt content per guanyar la segona vegada. A més, m’he sentit que corria com a casa perquè m’ha animat molt cada volta. No ha estat una victòria fàcil i ara em toca treballar més de cara al Campionat d’Europa”, va dir l'atleta en declaracions a La Premsa del Baix.