Skip to main content

Esports

FE Grama: torna la lliga de Tercera i la lluita pel play off

  • Josep M. Roca

Després de 24 dies sense compartició, torna la lliga de Tercera RFEF i la FE Grama ho fa a casa contra un CP Sant Cristóbal que abans d’acabar l’any va destituir Dani Andreu per fitxar Cristian García qui té de segon entrenador un conegut de l’afició colomenca, Bernardo Tapia.

El fet que vingui nou entrenador i la bona ratxa colomenca amb 15 punts dels 18 possibles, fa que el partit preocupi en l’entitat colomenca, que vol acabar la primera volta en posicions de play off.  Queden només  tres jornades i la Grama jugarà a casa contra Sant Cristóbal i Castelldefels i, enmig visitarà el Badalona.

Per aquest diumenge, en l’horari habitual de les 11:45h (serà el primer partit de la jornada en jugar-se), el tècnic local tindrà amb les baixes de Roger García i el jove Canteras i  El devanter centre El Hadji es dubte per molèsties l tormelle; però tindrà l’opció de fer jugar els dos fitxatges que ha fet en el mercat d’hivern.

Es tracta de Omar Bah, hispà-guineà de 29 anys, que juga de defensa central i que ha estat a L’Hospitalet la primera part de la temporada, i Fode Diakhaby, extrem barceloní de 24 anys, de la pedrera de l’Espanyol i amb doble nacionalitat espanyola i senegalesa, són els reforços d’hivern per a l’equip de Jose Solivelles. Els dos venen lliures.

Guanyar és clau per la Grama per reforçar una moral molt alta i catapultar-se en la lluita per estar al final de la competició amb opcions d’estar en la zona d’ascens.

Vegeu aquí la jornada 15 de Tercera Divisió.

 

Foto de portada: Fode lluitant amb Peris.

Foto interior: Oumar BAh en un entrenament.