Skip to main content

Esports

La Grama empata sense gols en la seva visita a Vilafranca

• Josep M. Roca

Feia deu jornades que la FE Grama no deixava la seva porteria a zero, tot i el gran rendiment del porter Sergio. Una bona notícia per l’equip de Joan Esteve que amb el punt evita entrar en posicions de descens i afronta les set últimes jornades de lliga amb avantatge respecte a la resta d’equips.

Al Municipal penedesenc, el partit va ser força avorrit; sense massa opcions per a cap dels dos conjunts. La millor probablement en els darrers minuts va ser pels locals, però el remat franc del davanter va sortir fora. Les ocasions de la Grama van ser sempre  llunyanes i escassament perilloses.

El Vilafranca, en zona de descens, per així l’average amb els colomencs, la qual cosa és també positiva pel conjunt colomenc; tot i que la suspensió del partit entre la Rapitenca i el Mollerussa (0-0 minut 72) deixa la classificació més complicada, ja que el partit s’haurà de jugar d’aquí unes dates.

Diumenge vinent, la FE Grama rebrà la Muntanyesa en el derby del Besòs. Els de la Via Júlia estan situats en zona tranqui-la de la classificació, amb algunes opcions d’entrar al play off, especialment si puntuen a Santa Coloma. La tradicional rivalitat entre ambdós equips –la Muntanyesa té de president el colomenc Pedro García i de secretari tècnic el també colomenc Toni Pérez, els dos són ex jugadors de la UDAG. Això sí, la relació entre les dues directives és més que excel·lent.

El juvenil de la FE Grama jugarà el dissabte 6 d’abril, a les 16 hores, el partit clau per a la salvació contra l’APA Poble Sec. Una victòria colomenca suposaria deixar la zona de descens a una distància, en principi, tranquil·litzadora.