Skip to main content

Esports

Inaudit: dos colomencs en el quadre final d’un Challenger ATP

  • Josep M. Roca

Aquest dimarts 2 d’abril farà història en el món del tennis de la nostra ciutat. Per primera vegada en la història, dos tennistes nascuts a Santa Coloma formen part d’un quadre final d’un torneig de l’ATP.

Oriol Roca ha entrat, pel seu rànking, 2l 207 del  mçon, de manera directa en la fase definitiva  de la competició i està jugant la primera ronda contra el belga domiciliat a Barcelona Michael Geerts.

El partit es va suspendre la tarda ahir per la pluja amb el resultat de 5/6 en el marcador, per ara  desfavorable al jugador colomenc. La continuació es jugarà a partir de dos quarts de dotze del matí.

Acabat el partit, a continuació serà el torn de David Naharro, el jove jugador colomenc que amb 20 anys ha aconseguit una invitació de l’Academia Emilio Sánchez per jugar aquest Challenger ATP. Naharro ho ha aconseguit  de guanyar una prequaly en la que estava en joc la invitació per estar entre els millors.  Era una competició prèvia organitzada per l’organització.

El jove colomenc ha quedat emparellat amb el català Nicolàs Sánchez Izquierdo en la primera ronda i jugarà el seu partit també aquest matí.