Skip to main content

Esports

La Grama guanya fora de casa quatre mesos després

  • Josep M. Roca

La FE Grama comença a veure la llum de sortida del túnel en el qual havia entrat desprès de les vacances de Nadal. L’arribada de Joan Esteva a la banqueta colomenca ha retornat la bona dinàmica a l’equip. La presència de jugadors que no tenien cabuda en les alineacions de l’anterior míster ha donat un altre aire a un conjunt que porta tres setmanes sense perdre.

De fet, diumenge la Grama aconseguia la primera victòria a domicili des del 3 de desembre. Va ser a la Pobla de Mafumet, en plena ratxa de l’equip que va igualar amb les posicions de play off guanyant al Vilassar en l’últim partit de l’any. Desprès van venir les vacances i l’hecatombe, amb un sol triomf en vuit partits.

Ara, les coses han tornat a canviar. Amb els canvis i una preparació més centrada en la plantilla i la categoria, l’equip porta set punts dels 9 possibles, amb dos partits fora de casa.  L’equip està creixent clarament i això s’ha notat en els resultats i, especialment, en la dinàmica de resultats. Diumenge vinent, la Grama rebrà justament el Pobla Mafumet, amb l’opció clara de posar distància amb la zona de descens.

Queden cinc jornades, tres fora de casa, i l’equip vol fugir del perill com més aviat es pugui. Guanyar a casa és l’opció més fàcil i aquest és l’objectiu prioritari per l’equip.

Derrota del Juvenil que continua estant 8 punts per damunt del descens

Malgrat arribar al descans per davant en el marcador, el Juvenil de Lliga Nacional de la FE Grama va acabar perdent contra la Damm B per 3-1. Malgrat la derrota, l’equip colomenc continua amb 8 punts d’avantatge sobre el Segre At. Quan només queden cinc partits per acabar la competició.

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama