Skip to main content

Política

El PSC no tindrà a Sánchez diumenge, però sí a Hereu

  • Toni Salvador

El multitudinari acte de campanya del PSC a Santa Coloma de Gramanet no comptarà finalment amb el president del Govern, Pedro Sánchez. El darrer revés contra la seva dona, Begoña Gómez, per suposadament avalar a empresaris en concursos públics, ha fet que el cap de l’executiu prengui al decisió d’anul·lar tota la seva agenda pública fins dilluns per reflexionar sobre la seva continuïtat en el càrrec. Un fet que, efectivament, afectarà directament a la campanya de les catalanes i, en especial, a la campanya dels socialistes a la nostra ciutat.

Davant l’anunci, però, el PSC va anunciar ràpid que no aturaria els seus actes. El mateix dimecres va assegurar que mantindria tant el seu acte a Santa el diumenge com també el d’inici de campanya, celebrat ahir a Sabadell. De totes formes, van expressar tot el seu suport i “respecte” a la decisió del líder socialista, atacat per una denúncia del sindicat d’extrema dreta Manos Limpias.

Hereu com a revulsiu i el Sagarra com a escenari

Així doncs, la posada de llarg del PSC a Santa Coloma continuarà, en aquest cas, a la mateixa hora, però no amb el mateix convidat principal ni a la mateixa ubicació. L’exalcalde de Barcelona i actual ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, serà qui acudeixi com a recanvi del seu cap de Govern per acompanyar al candidat de la formació vermella als comicis del 12 de maig, Salvador Illa. I ambdós seran rebuts per la batllessa de la ciutat i portaveu del PSC, Núria Parlon, que serà l’amfitriona de l’esdeveniment.

A més, l’acte passarà de la Bastida, escenari habitual de l’inici de les campanyes del PSC en les eleccions municipals, als focus del Teatre Sagarra. Això sí, continuarà sent a la mateixa hora, el diumenge al matí a les 11:30h.