Skip to main content

Actualitat

Dos detinguts per vendre material audiovisual robat

  • Xavier López

Els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma van arrestar un home i una dona de 42 anys, el 23 de setembre, per la seva implicació en la venda de material audiovisual que, segons sembla, va ser robat fa dos anys en un viatge en tren de Barcelona a Madrid.

En un comunicat emès pels Mossos, es va informar que un home va acudir a la comissaria dels agents policials de la Generalitat a Santa Coloma el mateix dissabte 23 de setembre. Aquest va donar detalls sobre que havia rebut una trucada anònima informant de la venda de productes amb el logotip de la seva empresa en una plataforma en línia de compravenda.

Un cop verificada la informació, es va confirmar que aquest material havia estat sostret fa dos anys. El robatori va produir-se en un viatge que l'home va fer des de Barcelona fins a Madrid, en el qual va deixar la maleta amb els objectes, valorats en més de 10.000 euros, a la secció reservada per a l'equipatge del vagó. Quan el tren es va aturar a Saragossa, va anar a comprovar que el material estigués bé. Va ser llavors quan va adonar-se que li havien robat la maleta, però no va ser fins que va arribar a l'estació d'Atocha que va posar la denúncia.

Bon punt es van comprovar els fets, els agents de la comissaria dels Mossos de Santa Coloma van muntar un dispositiu, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra de Sant Adrià de Besòs, i van quedar amb els venedors a l'estació de metro de La Pau, a Barcelona, on els van detenir i van poder recuperar part del material que havia sigut sostret dos anys enrere.