Skip to main content

Actualitat

Santa Coloma celebra el Dia Internacional de les Persones Grans

  • Marina Tovar

Santa Coloma rep homenatge a la tercera edat en la quarta edició del Dia Internacional de les Persones Grans. Començant aquest divendres 29 de setembre i fins diumenge 1 d'octubre hi ha programades diverses activitats adreçades a tota la població, i en especial, a les persones grans.

Divendres 29, en la sala d'actes de la Biblioteca Singuerlín s'han organitzat diverses ponències sobre la ciutat i la seva relació amb les persones grans. Començarà a les 10:45, i la primera ponència serà a les 11.10 amb el nom "Ciutat cuidadora de les persones grans". A continuació, "Les entitats, servei a les persones" i "Som gent gran, som comunitat". Per finalitzar, hi haurà una presentació sobre "Guia local de recursos i serveis per a persones grans".

Durant el cap de setmana, hi ha quatre activitats més. A les 10.00h del matí de dissabte començarà la visita "Descobreix Torribera", amb una durada de 2 hores, s'inicia a la plaça de la Vila. Diumenge, la plaça de la Vila acull tres activitats: Gimnàstica per a persones grans a les 10.00h, Mostra d'entitats de la ciutat a les 11 i Danses i ball folk a les 12.30h.

L'alcaldessa, Núria Parlon, declara que tenen la voluntat de "donar resposta i avançar-se als nous reptes que han de millorar el dia a dia de les nostres persones gran". "Aquest és el model de ciutat que volem, el de ciutat que cuida i que reconeix l'important paper i llegat de les persones que han lluitat per convertir la nostra ciutat en el que avui és", afegeix.