Skip to main content

Actualitat

L'alcaldessa presenta la programació per les festes de Nadal

  • Xavi López

Avui, l'alcaldessa Núria Parlon ha revelat la programació festiva de Nadal a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra amb l'eslogan "La màgia del Nadal a Santa Coloma". Les celebracions començaran amb una il·luminació descentralitzada el divendres 1 de desembre a la plaça del Rellotge del Fondo a les 20h, amb una actuació especial del Klaus que inclourà fins i tot una simulació de neu. A la plaça de la Vila, una hora abans, a les 19h, es presentarà la Fada Missatgera. Aquest any, l'Ajuntament ha ampliat el nombre de punts de llum a 469, amb l'objectiu de cobrir més àrees de la ciutat. El pressupost de l'enllumenat ascendeix fins els 400.000 euros. A l'acte, l'alcaldessa també ha volgut destacar que la programació girarà al voltant de dos eixos, l'oci de les famílies i la dinamització del comerç colomenc.

Activitat solidàries

Durant les festes es duran a terme diverses iniciatives solidàries, com ara la Nit Solidària, programada pels dies 21, 22 i 23 de desembre. Aquesta activitat té com a finalitat recollir joguines en diversos establiments d'oci nocturn. A més, la 7a edició de "Una carta, un somriure" busca fer arribar joguines o regals als menors en risc d'exclusió social, amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre possible d'infants. Per afegir a aquesta iniciativa, s'organitzarà la III Papanoelada Motera el 16 de desembre, a càrrec del grup Bikers Solidaris de Santako. 

Esdeveniments esportius

Enguany tindrà lloc una nova edició de la Liga Legends de futbol sala. Diversos clubs de la localitat aprofitaran l'oportunitat per impulsar campanyes solidàries de recollida de joguines. El gimnàs Satori, per exemple, durà a terme una activitat solidària el 17 de desembre al Pavelló Juan del Moral. Igualment, el programa "Territori Bàsquet" contribuirà amb aquesta iniciativa el 23 de desembre a La Bastida. També s'uniran a les recollides solidàries d'Industrias i la FE Grama. Al gimnàs de Can Zam Duin, es realitzarà la iniciativa 100x100 natació, amb els fons recaptats destinats a l'associació ASDENT.

Fotos: Carla Roca