Skip to main content

Actualitat

El 2 de desembre torna la Nadalenca infantil adaptada

  • Marina Tovar

 

El dissabte 2 de desembre tindrà lloc la tercera edició de la Nadalenca infantil adaptada. Una cursa inclusiva per als nens i nenes de la ciutat i d'altres indrets amb algun tipus de discapacitat. Es tracta d'una cursa lineal i no competitiva, referent a Catalunya, on cada participant pot fer-la al seu ritme, amb o sense companyia, i tothom hi guanya.

La cursa, organitzada per l'Ajuntament de Santa Coloma, es farà a l'avinguda de la Generalitat 5, entre la rambla Sant Sebastià i el carrer de Sant Ignasi, a partir de les 10 hores. Durant el matí també s'organitzaran altres activitats infantils, i s'adaptarà un entorn silenciós per aquell que ho necessiti. Una cursa no competitiva adreçada a tots els infants amb discapacitats funcionals, trastorns de l’espectre autista (TEA) o qualsevol altra circumstància.

Creada a l'any 2021 a partir d'una petició de l'associació Caminamos con Bruno, i amb la col·laboració de Running V-Gia, Favgram, la Fundació Esportiva Grama i d'altres, aquesta activitat permet que el Nadal a Santa Coloma sigui més solidari i integrador. Les dues edicions celebrades fins ara van ser tot un èxit, amb desenes d'inscripcions.