Skip to main content

Actualitat

Avui comença el XV Curs de Filosofia per la Pau al Centre Cívic Riu

  • Dani Mormuz

Avui, dilluns 26 de febrer, a les 19h, s’inicia la XV edició del Curs de Filosofia per la Pau, que porta el títol Memòria i drets humans. Té quatre sessions programades fins al 18 de març, cada dilluns de 19h a 20:45h, i es realitzarà al Centre Cívic Riu

Aquest curs reflexionarà sobre la importància de la gestió del passat per entendre, d’una manera crítica, la situació social actual i l’evolució dels drets humans. Es tractaran temes com les arrels històriques del conflicte armat entre Israel i Palestina, el sentit democràtic de fer memòria, la figura històrica d’Antoni Benaiges o com la recuperació de la memòria històrica és essencial per prevenir les violacions dels drets humans.

Aquesta darrera qüestió serà la primera en tractar-se avui, amb l’advocat i historiador Josep Cruanyes. Cada sessió estarà impartida per un expert en la matèria. Es pot consultar el programa al web municipal.

Les persones que estiguin interessades en inscriure’s en aquest curs ho poden fer enviant un correu a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També ho poden fer trucant al telèfon 934 624 000 (extensió 2751). La participació és gratuïta, però es demana compromís d’assistència. 

 

Fotografies: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet