Skip to main content

Actualitat

S'apropen les dates de preinscripció escolar per al curs 2024-25

  • Dani Mormuz

Al mes de març, comença la preinscripció escolar per als ensenyaments obligatoris. Del 6 al 20 de març, hauran de presentar la sol·licitud les famílies amb fills o filles que han de començar I3 (els nascuts el 2021).

Del 8 al 20 de març, ho hauran de fer les famílies amb fills o filles que iniciaran 1er d’ESO (nascuts el 2012). Les famílies que tinguin ja els fills escolaritzats, però vulguin demanar un canvi de centre, també hauran de fer el tràmit en les mateixes dates.

Aquests dies, i fins el proper 4 de març, les escoles i els instituts estan en període de jornades de portes obertes. L’objectiu d’aquestes jornades és mostrar a les famílies les instal·lacions i els espais dels centres, informar sobre els seus projectes educatius i les metodologies de treball, explicar el funcionament de les classes i els horaris i presentar l’equip docent, entre altres.

L’Ajuntament també ha posat a disposició de les famílies unes guies informatives, que inclouen la informació sobre els criteris de puntuació prioritaris i complementaris per accedir als centres. També inclouen orientacions per fer-ne la tria i altres dades d’interès.

Aquestes guies s’estan distribuint als domicilis, i també es poden consultar al web municipal www.gramenet.cat/educacio. Les famílies que ho desitgin poden demanar més informació a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), de dilluns a divendres de 9h a 14h. Han de demanar cita prèvia al telèfon 934 624 090.

Inici del curs escolar 2024-25

Fa uns dies, la consellera d’Educació, Anna Simó, va anunciar que el curs escolar 2024-25 començarà el dilluns 9 de setembre per a l’educació infantil, primària i secundària. Per a estudis postobligatoris, com el batxillerat i la formació professional, s’iniciarà el 12 de setembre.