Skip to main content

Cultura

Pantera protagonitza el cartell definitiu del Rock Fest'24

  • Marina Tovar

El Barcelona Rock Fest'24 ha tancat el cartell definitiu per a la seva vuitena edició, amb la banda de groove metal Pantera com a protagonista. Després de 26 anys sense actuar a Barcelona, els Pantera actuaran el 6 de juliol a Can Zam, en l'únic concert que faran en tota Espanya. Liderat per Phil Anselmo, aquest grup estatunidenc va ser molt popular en els anys 90, amb àlbums com a "Vulgar Display of Power" o "Far Beyond Driven".

La tercera, i última, remesa de bandes també inclou tres noves formacions internacionals: Ratos de Porão, icones del hardcore punk brasiler, la formació de folk metal finlandesa Korpiklaani i Primal Fear, referents del power metal germànic. Des d'Espanya, s'incorporen cinc grups més: els asturians WarCry; la banda Soziedad Alkohilika (S.A.), que presentarà el seu nou disc "Confrontació"; Angeles del Infierno, un grup imprescindible del metal espanyol i els barcelonins Terminal Violence amb el seu trash metall. La banda local triada per tocar en aquesta edició són els Motosierras, un grup colomenc que porta més de trenta anys tocant punk rock. 

Amb aquests convidats, la vuitena edició del Rock Fest promet portar el millor de la música rock i metall tant nacional com internacional. Juntament amb Pantera, protagonitzen el cartell Parkway Drive, Europe i Deep Purple. El 5, 6 i 7 de juliol també podrem escoltar figures icòniques del panorama internacional com Michael Schenker, Blind Guardian, Stratovarius, Rhapsody of Fire, Ross the Boss i Wolfmother, entre altres. 

Augmenten els preus de les entrades

Encara queda per saber quina serà la distribució de les bandes i l'horari del festival. També queda pendent l'anunci de les entrades d'un dia.  Després de l'anunci del cartell definitiu, els preus d'alguns abonaments han augmentat. L'abonament normal, que valia 186,50 euros, ara ascendeix a 197 més despeses (amb un total de 210 euros). El mateix passa amb els abonaments de Mobilitat Reduïda i Acompanyant de Mobilitat Reduïda.

L'abonament VIP continua costant 10 euros i l'abonament Júnior per a menors de 13 a 16 anys a 106,50. En línia amb la tradició de l'esdeveniment, els nens que siguin menors de 13 anys tindran accés gratuït als concerts.