Skip to main content

Cultura

Pere Ferreres presenta "Tota la vida", un recull de retrats colomencs

  • Marina Tovar

El periodista Pere Ferreres ha publicat el llibre Tota la vida, un recull de les seves col·laboracions mensuals al diari El mirall.net. Aquesta obra presenta 62 retrats de persones protagonistes de Santa Coloma i d'altres que, en un moment o altre, han format part de la història de la ciutat. Des de persones que l'han impactat de ben a prop, a colomencs que han canviat la història de la nostra ciutat. 

El passat dissabte 20 d'abril, es va realitzar la presentació del llibre a l'edifici d'Aura Seguros. Més d'un centenar de persones van acudir a l'Aula Forum Aura per escoltar les paraules de l'autor. Junt amb Pere Ferreres, van presentar Tota la vida diversos amics seus, entre d'altres l'exjugador de bàsquet Chichi Creus i l'atleta Juan Antonio Balsera, que van oferir uns breus discursos sobre la trajectòria del periodista i tot el que ha aportat a Santa Coloma. 

Entre les 106 persones que van acudir a l'acte, hi havia amics de l'autor, protagonistes dels seus retrats, companys d'ofici i representació institucional. L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va tancar la presentació amb unes paraules d'admiració i homenatge cap a Ferreres. L'epíleg del llibre ha estat escrit per l'alcaldessa colomenca, que descriu l'obra com "una radiografia de vides creuades, les quals són el testimoniatge d'un temps viscut que és també part del nostre temps i de les nostres vides"

Firma de llibres a Sant Jordi

Tota la vida ha arribat a les llibreries just a temps per Sant Jordi. El seu autor estarà firmant exemplars durant el matí, a diverses parades. D'11 a 12 hores, signarà a la parada de la Llibreria Carrer Major, situada a la plaça de la Vila. De 12 a 13 hores baixarà a firmar al carrer Anselm Clavé, on es posarà la parada d'Edicions Santa Coloma. A continuació, de 13 a 14 hores, es trobarà a l'stand municipal, de nou a la plaça.

 

Fotografies: Salvador Monroig