Skip to main content

Economia

Contractats 83 aturats a través del programa Treball i Formació

  • Xavi López

L'Ajuntament de Santa Coloma, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, ha contractat 83 persones desocupades. Ho ha fet a través del programa Treball i Formació, el qual té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de col·lectius amb dificultats d'inserció laboral, com dones, aturats de llarga durada, beneficiaris de la Renda Garantida de Ciutadania i majors de 52 anys.

Aquests nous contractats treballaran durant un any en projectes de millora i manteniment de la via pública, equipaments municipals i l'entorn periurbà. Ho faran en torns de matí i tarda, realitzant tasques de neteja, pintura, ferreria, jardineria i altres en diversos àmbits de la ciutat, incloent reparacions de voreres, repintat de mobiliari urbà i neteja de diverses àrees públiques.

A més de les contractacions, el programa ofereix una formació de 60 hores en competències digitals per millorar les habilitats de cerca de feina en entorns virtuals. L'objectiu és reduir la bretxa digital i potenciar l'ús de tecnologies de la informació i comunicació per als beneficiaris.