Skip to main content

Esports

Industrias suma a Còrdova i es manté en la lluita pel play-off

• Dani Mormuz

Industrias va aconseguir aquest dissabte una victòria molt important per a seguir lluitant per les posicions de play-off. Els industrials van passar per sobre del seu rival, el Córdoba Patrimonio de la Humanidad, i van guanyar per 2-4 al pavelló Vista Alegre

El partit va començar de cara per a Industrias, ja que Cardona s’avançava per 0-1 en el minut 3, gràcies a un gol de Cardona. L’equip es trobava en bon moment només començar, i Povill i Peña, els dos assistits per Tolrà en diferents jugades, van poder posar el 0-2 en el marcador. Mareco i Kaué ho van intentar pel Córdoba, però el baló es va anar fora de la porteria.

Els industrials van ser superiors durant la primera meitat, i ja en el minut 20, just abans del descans, Tolrà va habilitar a Hirata en un servei de banda, que va marcar el seu primer gol a la Lliga amb l’equip. Després del descans, els de Xavi Closas van intentar trobar el tercer, però el conjunt cordovès va reaccionar i Perín va marcar el 1-2 en el minut 26.

En els minuts següents, el to del partit va canviar, i Borja va actuar a porteria per a que els cordovesos no aconseguissin l’empat. Però els industrials van tornar a recuperar la possessió, i en una transició ràpida d’un servei de Borja, Víctor Ramos va saber controlar la pilota i va marcar el 1-3.

En el tram final, els cordovesos van dissenyar un atac a cinc, mentre Industrias buscava seguir ampliant la victòria. A falta de 43 segons pel final, Zequi posava el 2-3 en el marcador, i deixava oberta la possibilitat de l’empat. Però els de Xavi Closas no es van deixar portar pels nervis, i una bona pressió de Verdejo va deixar que Tolrà fes el 2-4 en la porteria buida.

Amb aquesta victòria, Industrias segueix en la lluita per les places de play-off, ja que es troba en novena posició amb 34 punts, a dos del Queso Hidalgo Manzanares FS. El pròxim partit serà aquest divendres 15 de març a les 19:30h contra el Xota FS al Pavelló Nou

Fotografies: Industriasmedia