Skip to main content

Esports

La Grama es recupera amb una treballada victòria a casa

• Josep M. Roca

A la FE Grama li va costar guanyar la UE Tona, perquè després d’un primer temps  bo i efectiu, l’expulsió d’Ivan Julián, en el minut 55, va condicionar el resta del partit i va convertir Sergio Fernández, el porter colomenc, en la figura de l’encontre. Les seves aturades van evitar els gols del Tona i van permetre un triomf balsàmic per al seu equip.

El primer temps, la Grama va ser superior als osonencs. El Tona, també en ratxa negativa com la Grama, no trobava el lloc al camp. Les absències, especialment la de Guillem Escarabill (ex de la Grama) d’uns i altres les notaven més els visitants. Joan Esteva, el tècnic local que debutava a casa,  va recuperar Roger García com a titular desprès d’alguns mesos d’absència. I el va col·locar de davanter centre.

EL migcampista es va trobar a gust i va ser capaç de fer un gol, el segon en jugada assajada, treure dues targetes als centrals rivals malgrat la diferència d’alçada i dirigir el joc dels seus companys. Un retorn esperat i que pot ser la base de la recuperació de l’equip. Amb tot, va haver de ser substituït, exhaust, en el minut 63 i l’equip també ho va notar.

La bona primera part, que es va saldar amb un 3-1 prometedor, amb gols de Padilla, Roger García i Oumar, els dos darrers de cap en jugades d’estratègia després d’un corner i una falta lateral. El gol encaixat va venir en una errada defensiva, era l’empat a 1, però la Grama es va recuperar bé i va aconseguir anar-se’n al descans amb dos gols d’avantatge. Iguala que el dia de l’Hospitalet, que també va patir per mantenir a la segona part.

La segona part el Tona va fer mèrits, però Sergio y la defensa van mostrar-se ferms,  encertats i afortunats per evitar que les jugades d’atac forasteres acabessin en gol. El força visitant es va anar esvaint amb el pas del temps pel cansament, però principalment per les aturades de Sergio.

Els tres punts mantenen la Grama en l’onzena posició, a quatre punts del descens i a sis del play off. Les properes jornades decidiran quina és la lluita dels de Joan Esteva aquesta temporada.

Homenatge a les dones

La Vuitena Tinenta d'alcaldessa de Polítiques de Participació, Acció Territorial i Igualtat, Maria Cristina Vargas fa fer el servei d’honor del partit en commemoració del dia internacional de la Dona Treballadora

A més, els llocs preferents de la llotja presidencial del Nou Municipal van estar reservats per a les dones assistents a l’acte, encapçalades per la tinenta d’alcaldessa.

Fotografies: FE Grama