Skip to main content

Actualitat

Humor, música i immersió, les pròximes obres en el Sagarra

  • Marina Tovar

El Teatre Sagarra comença octubre amb tres obres molt diferents entre elles. Des d'espectàcles de pallassos a un show immersiu per a nens i pares, passant pel famós còmic Grison. Amb un preu d'entre 8 - l'obra infantil - i 15 euros - les dues primeres-, aquestes són les propostes teatrals de la primera quinzena del mes.

La companyia de pallassos Rhum & Cia porta a l'escenari una obra curosa, divertida, alegre i melancòlica. Una festa d'aniversari pel gran Picasso, on assistiran un poeta, un cronista de circ i diversos pallassos que aniran descobrint la història del pintor, a la seva manera. Picasso (reymonstruo y payaso) es podrà veure el dissabte 30 de setembre a les 17 hores i el diumenge 1 d'octubre a les 19 hores.

El pròxim espectacle vindrà de la mà del col·laborador del programa La Resistencia i campió internacional de beatboxinGrison Beatbox. En el seu nou show, barreja humor i música amb versions de cançons de Soul, Funk i disco. Amb un show diferent, "En Bucle" s'estrena el 6 d'octubre a les 19 hores.

El mateix cap de setmana, diumenge 8 a les 11 hores, arriba Rave, un espectacle dirigit a nens d'entre 6 i 10 anys. S'endinsaran dins d'un muntatge on, fugint d'una tempesta, arribaran a una cova. Els adults acompanyants seuran a les butaques i observaran l'aventura escènica de les criatures.