Skip to main content

Actualitat

Activitats a la plaça Pau Casals per la discapacitat

  • Xavi López

Demà 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per commemorar aquesta data, l'Ajuntament, en col·laboració amb entitats locals, ha organitzat diverses activitats per aquest dia. L'objectiu és promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitats en tots els àmbits de la societat. També es pretén conscienciar respecte a la seva situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Sota el lema "Tothom aporta, tothom importa", d'11 a 14h, a la plaça Pau Casals, la Taula d'Entitats de Persones amb Discapacitat de Santa Coloma, amb la participació de l'Associació de Catifaires, instal·laran carpes informatives i proposaran activitats i tallers participatius. Entre aquestes activitats es inclou un circuit de mobilitat a càrrec de CEMFIS, la confecció d'una catifa floral amb el logo de la taula d'entitats i el lema de la jornada, amb la Fundació Tallers, manualitats i noves tecnologies amb ASPANIDE, zumba adaptat, pintacares i disfresses, així com l'actuació d'Alquimistes Teatre.

A més, es presentarà el llibre "Una nau especial", de Sandra Oñate, un conte destinat a visibilitzar i conscienciar sobre la pèrdua i cura auditiva.