Skip to main content

Actualitat

Avui Santa Coloma s'il·lumina amb l'encesa de llums

  • Xavi López

Avui, 1 de desembre, Santa Coloma s'omple d'esperit nadalenc amb la tan esperada Festa Major d'Hivern amb l'encesa màgica dels llums de Nadal. Des d'El Mirall.net us ensenyem en exclusiva com serà aquesta encesa de llums. 

Les activitats començaran a les 18:30h a la Plaça de la Vila amb una acollidora xocolatada, perfecta per combatre el fred del mes de desembre. El moment estel·lar, l'encesa de llums, tindrà lloc a les 19h a la mateixa plaça. Aquest any, la cerimònia comptarà amb la presència especial de la Fada Missatgera, que captivarà els espectadors amb la seva màgia i encant. La Fada Missatgera ha estat nomenada ambaixadora oficial d'aquesta celebració, portant un toc màgic que farà brillar els carrers de Santa Coloma amb llum i color.

A les 20h, l'atenció es traslladarà a la Plaça del Rellotge per a l'encesa de llums de Nadal al Fondo. Aquesta segona part de la celebració no només comptarà amb la presència de representants institucionals, sinó també amb una actuació teatral emocionant del personatge Klaus, que farà les delícies dels més petits i dels grans.