Skip to main content

Actualitat

Campanya per donar sang a l'Institut Escola Pallaresa

  • Marina Tovar

L'Institut Escola Pallaresa organitza una campanya de donació de sang el pròxim dilluns 11 de desembre, de 16 a 19 hores. Impulsada pels alumnes de 3r d'ESO, neix després de fer un projecte sobre la importància de donar sang en conjunt amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. A través de donarsang.gencat.cat es pot reservar franja horària per realitzar la donació.

Paral·lelament, el Banc de Sang ha llençat una nova campanya per animar a la població a donar sang durant el Nadal, període on tradicionalment baixen les reserves pels canvis d'hàbits de la població. La campanya de donació a l'Institut Pallaresa és una oportunitat per contribuir a les 20.000 donacions que es necessitaran durant l'etapa nadalenca.

A principis de desembre, les reserves ja estan baixes, lluny d'arribar a les 1.100 donacions per dia que es necessiten. Durant el pont de la setmana passada, va haver-hi dies on poc més d'un centenar de persones es van apropar als llocs de donació. Ara més que mai, el Banc fa una crida a donar sang, amb el lema "Salvar vides com a propòsit de Cap d'Any".