Skip to main content

Actualitat

Comencen les activitats de la Festa Major d'Hivern 2023

  • Marina Tovar

Les llums ja estan enceses, el calendari d'advent estrenat i tots els aparadors decorats de Nadal. Comença a Santa Coloma la Festa Major d'Hivern 2023 i la seva extensa programació, que s'allargarà fins després de reis. Els elements permanents de les festes ja estan acabant de col·locar-se, el Passatge dels Desitjos ja està a la plaça de la Vila, la Fàbrica de les Joguines i la pista de gel a Fondo, i les desenes de bústies màgiques dels Reis Mags d'Orient que arribaran molt aviat.

Avui mateix, dimecres 13, comencen les activitats:

  • Un Tió de contes: la Biblioteca de Can Peixauet és la primera en acollir a aquest nadalenc personatge, que no cagarà regals però si contes. A les 17:30 hores, famílies i nens podran anar a escoltar-lo explicar històries.
  • Concert dels menuts (iniciació 1) de l'Escola de Música: comencen també els clàssics concerts de Nadal de Can Roig i Torres, a les 18 hores a l'Auditori.

I dijous 14, continua:

  • Concert de Nadal de l'Escola Musicaula: a les 19 hores, es podrà escoltar als alumnes de Musicaula també a l'Auditori de Can Roig i Torres. S'ha d'accedir amb invitació.

Durant els següents dies, El mirall.net anirà publicant la programació diaria de les festes. També podeu consultar el programa complet aquí.